1

2. februar 2010

Nå trenger de seg på igjen,de tunge tankene....

I dag er KK trist. KK våknet veldig tidlig i dag.Han våknet lenge før solen og fuglene. Hvis KK hadde bodd på en bondegård hadde det tilogmed vært før hanen og det er veldig tidlig. Da KK våknet kjente han at det var sånn vondt i maven som det er når de leie tankene i hodet blir veldig mange og veldig sterke. Det kjente KK i dag og da ble det enda vondere i maven og de leie tankene fikk enda mørkere farge. 
Den siste uken har fargen på tankene ikke vært så veldig mørk og det har vært fint for KK. Han har til og med klart å tenke fremover, sånn tenke på hva han skulle gjøre i morgen eller dagen etter i morgen eller nesten enda lenger enn det. Men da KK våknet i dag hadde det vært et viskelær i hodet hans og visket bort alle tankene om i morgen og dagen etter i morgen,  Nå var det bare igjen tanker som varte til kanten av dyneputemadrassvennen sin og ikke lenger enn det. Nå var det bare tanker om NAVtrollet og alle hodene til NAVtrollet som ikke syntes at KK trengte noen hjelp. Og så var det tanker om at den rehabiliteringspengesekken KK fikk sist snart var tom og at husmenneket hans ikke fikk fylt sin pengesekk og at nå kunne han snart ikke putte noe i sekken til matmenneskene heller. Det synes KK er leit og da blir det tungt i maven til KK.
KK har tenkt at han skal ringe til fastNAVhodet sitt og være sint på det, men det tror ikke KK vil være lurt for da blir sikkert fastNAVhodet enda mindre glad i KK og da vil det ihvertfall ikke hjelpe. Dessuten er ikke KK sånn som klarer å bli sint på andre fordi KK tenker at andre sikkert ikke vil være slemme og ekle egentlig. De bare må være det fordi NAVtrollet eller LOVtrollet eller et av alle de andre trollene i landet til KK har sagt at det er slik alle hodene skal være.  Eller at hodene ikke skjønner at de gjør noe som andre synes er vondt så det er ikke med vilje at hodene er slemme.  KK tenker at kanskje det er han som har feil fordi han synes at NAVtrollet burde hjelpe ham.  Kanskje det er KK sin feil fordi han ikke tar seg sammen eller slutter å tenke leie tanker eller bare er hos dressmenneskene selv om det gjør vondt i maven og alle de leie tankene blir enda flere når han er der.  
KK husker at mammamennesket hans sa at han skulle bite tennene sammen men nå er KK så sliten i munnen fordi han har bitt tennene sammen i så mange år at nå greier han ikke engang å klapre med tennene. 
KK er ganske sliten i dag.  Han er nok litt sliten fordi han ikke sover så mye om nettene, Det er fordi hvitfrakkmenneket i det hyggelige huset har sagt at han ikke bør spise sånne sovepastiller hver dag for det er nesten som det dopmenneskene gjør og da kan det bli slik med KK at han må ta flere og flere for å sove og tilslutt så kan ikke KK klare noenting uten å spise slike pastiller. Og det sier hvitfrakkmennesket er å ruse seg og det vil ikke KK,  Derfor spiser han nesten ikke slike sovepastiller mer og ikke drikker han noe annet enn vann og melk og slikt. Ihvertfall ikke noe han må til vinmenneskene for å kjøpe.  KK tenker nemlig at det er sånn som kan gjøre at han blir litt trist og ikke tenker seg om og så kan han kanskje komme til å gjøre det dumme som skjedde for noen uker siden om igjen. Og det har ikke KK lyst til .
En annen grunn til at KK er sliten er at han ikke har vært ærlig de siste ukene. Det å ikke være ærlig er å ikke si ting sånn som de egentlig er og det er veldig slitsomt.  KK har sagt at han har det bra når andre menneker har spurt ham hvordan han har det og det har han jo ikke. Han har det ikke bra men han har liksom ikke lyst til at alle skal høre hvordan det er inne i ham for da synes de sikkert at han bare er sånn sippedukke og sånn som bare vil slippe å være hos dressmenneskene fordi han ikke gidder og heller vil at andre skal gi ham pengesekker så KK bare kan ligge å dra seg.  Det er veldig slitsomt å være sånn. Altså sånn at han ikke sier hvordan det egentlig er inne i hodet og maven.  Han skulle ønske at de andre kunne se det på ham.
Se det utenpå ham. Men KK er slik at alle vennemenneskene og familiemenneskene og kveldsmennekene og ikkekjennerhammenneskene synes han ser veldig frisk ut.  For KK har ikke noen bandasjer og så sitter han ikke i rullestol eller må gå med stokk.  Og i ansiktet ser han ikke ut som om han har vært på et sted i byen sin som de kaller Plata og ikke ser han ut som om han egentlig burde vært på et spesielt rom med mange remmer på det hyggelige huset. KK ser ganske vanlig ut.  Han ser ut som alle andre. Alle de andre som går til dressmenneskene sine hver dag. KK tenker at han skulle ønske han kunne klare det han også,
I dag skal KK gå tur med et av familiemenneskene sine. Det er et niesemenneske som snart skal gite seg med kjærstemennesket sitt og derfor er hun veldig glad.  Da tenker KK at han må forsøke å ha litt glade tanker i hodet sitt for at ikke niesemennesket skal bli lei seg. Men det er ikke så lett. For KK vet ikke hvordan han skal kunne klare å være her helt til den dagen da niesemennesket og kjærstemennesket hennes skal gifte seg,  Hvordan skal han kunne klare det når ikke NAVhodet vil være venner med ham.  Det lurer KK fælt på og da blir tankene veldig leie.
KKer sliten nå og veldig lei.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har lest dette og endel annet nedover på sidene. En kommentar har jeg kun - at dette er bare leit og trist. KK sliter. Og kun KK vet hvorfor KK sliter. Ingen andre. Og det er det vel få andre enn KK som må finne ut av det. Vi andre har våre egne KK'er å reparere og vedlikeholde. KK har det ikke godt nei. Har ikke noe å trøste med - har ikke noe å bidra med - utenom at KK må bli bissi med noe i livet, bli opptatt av noe håndfast, ha noe fast å gå til, bruke tiden til annet enn på seg selv. Det er noe i det som står på porten i Auschwitz. I know!